Dinsdag in Khalid & Sophie: Gijs Rademaker over het stemgedrag van jongeren

Dinsdag in Khalid & Sophie: Gijs Rademaker over het stemgedrag van jongeren
De gasten van Khalid & Sophie van dinsdag 14 maart

Kijktip :

Dinsdag neemt Sophie het nieuws van de dag met je door in Khalid & Sophie. Dit zijn de gasten van dinsdag 14 maart.

Lees verder onder de video's

De gasten in Khalid & Sophie - dinsdag 14 maart

  • Vanavond heeft Sophie het volgende duo aan haar zijde: Marleen de Rooy en Cornald Maas. Zij zijn duo- én jury van dienst!

  • Morgen zijn de Provinciale Statenverkiezingen. De landelijke kopstukken gaan vanavond in debat bij de NOS. Tien jongeren die eerder te zien waren in ‘Op weg naar het Lagerhuis’ gaan bij ons met elkaar in debat over de stikstofcrisis en de woningnood.

  • Welke thema’s houden de jongeren bezig deze Provinciale Statenverkiezingen? Wat zijn de demografische verschillen? Gijs Rademaker weet hoe jongeren stemmen en welke thema’s ze belangrijk vinden.

  • De Russische tv-journalist Marina Ovsjannikova hield precies een jaar geleden tijdens een live-uitzending een protestbord omhoog tegen de oorlog in Oekraïne. Om een gevangenisstraf te ontduiken moest ze vluchten. Onze verslaggever Max Terpstra sprak met de journaliste.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's