Zaterdag in Humberto: Monic Hendrickx en Tim Oliehoek over nieuwe serie Arcadia

Zaterdag in Humberto: Monic Hendrickx en Tim Oliehoek over nieuwe serie Arcadia
De gasten van Humberto Op Zaterdag van zaterdag 18 maart

Kijktip :

Humberto Tan is elk weekend op zaterdag en zondag te zien op de late avond van RTL 4. Dit zijn de gasten van zaterdag 18 maart.

Lees verder onder de video's


Gasten in Humberto Op Zaterdag - zaterdag 18 maart

  • In de coronatijd liet influencer Diederik Gommers zich al gelden op Instagram door met jongeren in gesprek te gaan over het virus. Nu wil hij, gesteund door een leger aan artsen, TikTok veroveren door jonge influencers aan te spreken over een zeer zorgwekkende trend.
  • In de nieuwe Nederlands-Vlaamse serie 'Arcadia' wordt het lot van burgers bepaald door een persoonlijke burgerscore. Fictie of toekomstige werkelijkheid? Actrice Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek hebben de eerste beelden.
  • Met Tatum Dagelet gaat Humberto Tan terug naar haar ouderlijk huis in Amsterdam, waar ze zich tussen alle sierlijke paradijsvogels die bij de familie Dagelet over de vloer kwamen vormde tot wie ze nu is geworden.
  • Ze noemen hem in België de nieuwe ‘Boy George’. Zanger Gustaph treedt vanavond op met zijn Vlaamse inzending voor het Songfestival van dit jaar.

Humberto is iedere zaterdag en zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's