In De Avondshow met Arjen Lubach: Nederlanders in buitenland stemmen straks voor een 'spookprovincie'

In De Avondshow met Arjen Lubach: Nederlanders in buitenland stemmen straks voor een 'spookprovincie'

Dinsdag 21 februari 2023 om 10:55

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 20 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Binnen een maand gaan we weer naar het stembureau vanwege de Provinciale Statenverkiezingen en oh ja, ook voor de waterschappen. In De Avondshow met Arjen Lubach zien we daarom het 'Provinciaal Journaal'. Interessant genoeg, er is een nieuwe groep die ook mag stemmen. Het gaat om mensen die in het buitenland wonen. Zij mogen via een omweg stemmen want zij wonen immers niet in een Nederlandse provincie. Er komt een zogenaamde 'spookprovincie'. Hoe zit dat?

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

In <em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: Nederlanders in buitenland stemmen straks voor een '<em>spookprovincie</em>' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 20 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Binnen een maand gaan we weer naar het stembureau vanwege de Provinciale Statenverkiezingen en oh ja, ook voor de waterschappen. In De Avondshow met Arjen Lubach zien we daarom het 'Provinciaal Journaal'. Interessant genoeg, er is een nieuwe groep die ook mag stemmen. Het gaat om mensen die in het buitenland wonen. Zij mogen via een omweg stemmen want zij wonen immers niet in een Nederlandse provincie. Er komt een zogenaamde 'spookprovincie'. Hoe zit dat? Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Arjen Lubach studeert liefdesbrief naar 'langstzittend premiertje' Mark Rutte (video) Bekijk deze video » De Avondshow met Arjen Lubach: actie voor Giro 555 met Frits Barend-meter Bekijk deze video » In De Avondshow met Arjen Lubach 'gesprek' tussen Kaag en Twentse fakkelboeren onder de loep Bekijk deze video »
TV :
In De Avondshow met Arjen Lubach: Nederlanders in buitenland stemmen straks voor een 'spookprovincie'

Actuele video's

Meer actuele video's