Vanaf deze datum is Queen Charlotte: A Bridgerton Story te zien op Netflix

Vanaf deze datum is Queen Charlotte: A Bridgerton Story te zien op Netflix
Een terugkeer van de populaire wereld van Bridgerton

Film :

In 2020, toen Nederland op slot ging en mensen hingen aan hun televisie toen eind maart de nieuwe hitserie Bridgerton op Netflix verscheen. Na het verschijnen van het tweede seizoen werd de prequelserie Queen Charlotte aangekondigd. Er is goed nieuws: vanaf 4 mei 2023 is die zesdelige miniserie te zien op Netflix.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Het verhaal
Door de ogen van de machtige Queen Charlotte volgen we in deze Bridgerton prequel haar huwelijk als jonge koningin met koning George. Een huwelijk dat niet alleen een groot liefdesverhaal is, maar ook zorgt voor verschuivingen binnen de gemeenschap. Het is het begin van de huidige sociale elite.

Golda Rosheuvel in 'Queen Charlotte'. Bron: Netflix

Lees hier onze serierecensie van Bridgerton en onze serierecensie van Bridgerton seizoen 2.

Charlotte
Het gaat in het geval van Queen Charlotte dus om een prequel, waardoor de wereld waarin Bridgerton zich afspeelt kan worden uitgebreid. In de nieuwe trailer zijn de nodige turbulente gebeurtenissen te zien met de nodige dosis romantiek en drama, die we kennen als de succesformule van de twee seizoenen van Bridgerton.

Cast
Naast Golda Rosheuvel (Lady Macbeth), Adjoa Andoh (Invictus) en Ruth Gemmell (Good) zijn ook onder meer India Amarteifio (Line of Duty) en Freddie Dennis (The Nevers) te zien in deze serie. De serie is ontwikkeld door Shonda Rhimes (Scandal).

Vanaf 4 mei 2023 is de serie Queen Charlotte: A Bridgerton Story te zien op Netflix. Deze miniserie bevat 6 afleveringen. Genre: romantiek, drama.

Actuele video's

Meer actuele video's