Serierecensie: Bridgerton seizoen 2 levert weinig rode oortjes op

Serierecensie: Bridgerton seizoen 2 levert weinig rode oortjes op
Meer aandacht voor oudere broer Anthony

Film :

Vanaf 25 maart staat het tweede seizoen van Bridgerton op Netflix. De Duke keert niet terug in deze serie, dus veranderd de focus van zus Daphne naar broer Anthony. Lees hier de recensie van het tweede seizoen van Bridgerton.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Acht broers en zussen
Het verhaal draait om acht broers en zussen van de familie Bridgerton die een goede band met elkaar hebben. Ze doen allemaal hun best om liefde en geluk te vinden binnen de Londense high society, maar met een misstap begeven ze zich gelijk op gevaarlijk terrein.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 79% | IMDb ★ 7,3

Je ziet wel duidelijk dat het eerste seizoen het vooral van het shockeffect moest hebben: de openingscene van het eerste seizoen vergeet je absoluut niet snel. Dit seizoen heeft veel minder seks en naakt, dus ook een kleiner shockeffect. Met een braver script blijft er eigenlijk maar weinig over: mooie kostuums, prachtige grote sets en nauwelijks vooruitgang in het verhaal. Qua look and feel blijft Bridgerton boven veel andere series staan, maar qua verhaal zien we helaas een duidelijke achteruitgang nu het "minder chique" deel achterblijft. 3 sterren.

Cast
Naast Phoebe Dynevor (Prisoners' Wives) en Jonathan Bailey (Broadchurch) zijn ook Adoja Andoh (Fractured) en Regé-Jean Page (Mortal Engines) in deze serie te zien. Met de stem van Julie Andrews (Mary Poppins). Deze productie is geregisseerd door Chris Van Dusen (The Catch).

Vanaf 25 maart 2022 is Bridgerton seizoen 2 te streamen op Netflix. Genre: Romantiek. Aantal afleveringen: 8.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV