NEC - PSV live op tv (Eredivisie)

NEC - PSV live op tv (Eredivisie)
27ste speelronde in de Eredivisie

Sport :

Op zaterdag 1 april spelen PSV en NEC in de zevenentwintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Goffertpark in Nijmegen. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten NEC - PSV

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De Eindhovenaren hebben nog steeds een kleine kans om de titel te pakken, maar door het puntenverlies tegen Vitesse is die kans wel ineens een heel stuk kleiner geworden. Kunnen we spreken van een verloren seizoen? Misschien niet als de ploeg de beker pakt, maar het feit dat ze niet dichterbij de titel gekomen zijn zal zeer teleurstellend zijn...

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.30 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

NEC - PSV is zaterdag 1 april om 20.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV