Mr. Frank Visser: 'Buurvrouw ontplofte toen ze hoorde dat ze Roemeense buren kreeg'

Mr. Frank Visser: 'Buurvrouw ontplofte toen ze hoorde dat ze Roemeense buren kreeg'

Mr. Frank Visser: 'Buurvrouw ontplofte toen ze hoorde dat ze <em>Roemeense</em> buren kreeg' Het ging bij Mr. Frank Visser maandagavond over een schutting die een paar centimeter verkeerd stond en daarnaast werd een van de twee buren verweten dat ze racistisch zou zijn. De rechter las een brief van de voormalige eigenaren voor ('De ex-buurvrouw ontplofte toen ze hoorde dat ze Roemeense buren kreeg') en dat zorgde voor een hoop emoties. 'Het is de grootste leugen die er bestaat.' Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet uitspraak hierboven Mr. Frank Visser doet uitspraak is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook 'Willem-Alexander, Máxima en de prinsessen naar Italië vertrokken voor vakantie' Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak: 'Buurvrouw heeft hekel aan buitenlanders' Bekijk deze video » Heftige beelden: auto rijdt Koningsdagspubliek Amsterdam in (video) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 30 april om 08:01

Het ging bij Mr. Frank Visser maandagavond over een schutting die een paar centimeter verkeerd stond en daarnaast werd een van de twee buren verweten dat ze racistisch zou zijn. De rechter las een brief van de voormalige eigenaren voor ('De ex-buurvrouw ontplofte toen ze hoorde dat ze Roemeense buren kreeg') en dat zorgde voor een hoop emoties. 'Het is de grootste leugen die er bestaat.'

Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet uitspraak hierboven

Mr. Frank Visser doet uitspraak is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's