Go Ahead Eagles - Ajax live op tv (Eredivisie)

Go Ahead Eagles - Ajax live op tv (Eredivisie)
27ste speelronde in de Eredivisie

Sport :

Op zondag 2 april spelen Ajax en Go Ahead Eagles in de zevenentwintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Adelaarshorst in Deventer. De wedstrijd wordt om 12.15 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Go Ahead Eagles - Ajax

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van John Heitinga had vorige speelronde dé kans om het koploperschap over te nemen, maar lieten dat na. In de Johan Cruijff ArenA werd het uiteindelijk 2-3 voor Feyenoord, waardoor zij de koppositie verder wisten te verstevigen. Natuurlijk zijn de titelaspiraties nog niet weg in Amsterdam: gaan ze nog een eindje komen?

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 11.45 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Go Ahead Eagles - Ajax is zondag 2 april om 12.15 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV