Streamingrecensie: Moonage Daydream over David Bowie staat nu op Prime Video

Streamingrecensie: Moonage Daydream over David Bowie staat nu op Prime Video
Van Oscar genomineerde filmmaker Brett Morgan

Film :

Wederom weet Prime Video ons te verrassen met een uitstekende muziekdocumentaire over leven van David Bowie. Een psychedelische en kaleidoscopische kijk- en luisterervaring waarin de muziek van David Bowie centraal staat. Lees hier de streamingrecensie van Moonage Daydream.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Space Oddity
Een filmische odyssee naar zanger David Bowie's creatieve en muzikale reis. 'Moonage Daydream' bevat nooit eerder vertoonde concertbeelden en is een audiovisuele ruimtereis die niet alleen de raadselachtige erfenis van David Bowie belicht, maar ook dient als een gids voor een leven dat zinvol is en ook voldoening geeft in de 21e eeuw.

Bron: Universal Pictures

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 80% | IMDb ★ 8,0

Bij het zien van deze muziekdocumentaire - wat een fantastische beleving was op het grote IMAX scherm - stort je jezelf in een psychedelische reis langs de muziek en kunst van David Bowie. Als artiest en muzikant kende de in 2016 overleden Bowie vele gedaantes en muzikale stijlen. Lees hier onze filmrecensie van Moonage Daydream verder.

Cast
Deze documentaire is geregisseerd door Brett Morgen (Crossfire Hurricane). Speciaal voor deze productie is een nieuwe mix van de nummers gemaakt door Tony Visconti, David Bowie's vaste producent.

Vanaf nu staat de film Moonage Daydream te zien op Prime Video. Genre: biografie, documentaire, muziek. Speelduur: 125 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's