Manchester City - Bayern München live op tv en online (kwartfinale Champions League)

Manchester City - Bayern München live op tv en online (kwartfinale Champions League)
Twee kopstukken in het miljoenenbal

Sport :

Een prachtige wedstrijd staat op het programma in de kwartfinales van de Champions League: misschien wel de mooiste uit het lijstje. Pep Guardiola speelt met City tegen zijn oude club Bayern München. De heenwedstrijd is dinsdag 11 april om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Manchester City - Bayern München

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

City
De Citizens haakte vorig jaar pas in de halve finales af voor de strijd om de Cup met de grote oren. Dit jaar versloeg de ploeg van Pep Guardiola uiteindelijk wel redelijk makkelijk een andere Duitse ploeg in de achtste finales: in de return kwam er, mede door vijf goals van spits Haaland, een 7-0 overwinning op Leipzig.

Bayern
Voor Bayern is na het ontslag van Nagelsmann een moeilijke tijd aangebroken. Ze wonnen wel gemakkelijk van directe concurrent Borussia Dortmund, maar vlogen wel uit de beker tegen Freiburg. In de Champions League wonnen de Duitsers - toen nog onder leiding van Nagelsmann - wel twee keervan Paris Saint-Germain.

De heenwedstrijd Manchester City - Bayern München is op dinsdag 11 april om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's