Real Madrid - Chelsea live op tv en online (kwartfinale Champions League)

Real Madrid - Chelsea live op tv en online (kwartfinale Champions League)
Twee recent oud-winnaars

Sport :

De winnaar van 2021 tegenover de winnaar van 2022... dat is een affiche waar je normaal gesproken likkebaardend naar uit kijkt. Dat is toch eigenlijk ook wel het geval. De heenwedstrijd is woensdag 12 april om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Real Madrid - Chelsea

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Lampard
Toch wel erg opvallende ontwikkelingen bij Chelsea afgelopen week: na het ontslag van Graham Potter is Frank Lampard nu weer terug als interim-manager van The Blues. Aan het begin van 2021 werd hij ontslagen, waarna Tüchel (de huidige trainer van Bayern) kwam. Hij is dus binnen twee jaar weer terug bij de club uit Londen.

Koninklijke
Real Madrid won vorig jaar ook over twee wedstrijden in de kwartfinale van Chelsea. In eigen huis verloor de Koninklijke echter met 2-3, maar ze hadden in de heenwedstrijd in Londen al met 1-3 gewonnen. Daardoor was het genoeg om door te gaan naar de halve finale.

De heenwedstrijd Real Madrid - Chelsea is op woensdag 12 april om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's