Topper PSV - Ajax live op tv (Eredivisie)

Topper PSV - Ajax live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in dertigste speelronde

Sport :

Op zondag 23 april spelen Ajax en PSV in de dertigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Ajax

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Het gaat in deze wedstrijd eigenlijk om plek twee en om de kans op aansluiting op de koploper. De ploeg van John Heitinga is het, nu het kampioenschap ver weg lijkt, aan zijn stand verplicht om tweede te worden en in ieder geval de kwalificatie van de Champions League te halen. Maar dat wil PSV hen natuurlijk onmogelijk maken.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

PSV
Want ook PSV wil natuurlijk de tweede plek en natuurlijk het ticket voor de kwalificatie Champions League binnen te slepen. Bijkomend voordeel voor de Eindhovenaren is dat ze de laatste drie wedstrijden die ze tegenover elkaar stonden ook daadwerkelijk wonnen: van de vier keer dat ze in 2022 tegenover elkaar stonden won Ajax alleen met 1-2 op 23 januari.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.30 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - Ajax is zondag 23 april om 14.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's