In de meivakantie naar de bioscoop? deze (familie)films zie je op het witte doek

In de meivakantie naar de bioscoop? deze (familie)films zie je op het witte doek
Met Mavka: The Forest Song, The Super Mario Bros. Movie en meer

Film :

De meivakantie 2023 is begonnen! Om dit te vieren heeft Gids.tv een aantal leuke familiefilms geselecteerd die nu in de Nederlandse bioscopen draaien.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Superkat Maurice (2022)

IMDb ★ 6,3

Bron: In the Air
Ratten, ratten, ratten! Ze zijn overal: in broodtrommels, dansend over tafelbladen en taarten stelend onder de neus van de banketbakker. Dus wat heeft elke stad nog? Een held en rattenvanger, Superkat Maurice! Nieuwe Ierse en Britse animatie met voor de Nederlandse versie stemmen van onder andere Georgina Verbaan, Patrick Martens en Nasrdin Dchar. Lees hier waar je de film Superkat Maurice kunt kijken.

Leeuwin (2023)

IMDb ★ 9,0

Bron: Splendid Film
In deze familiefilm gaat het verhaal over Rosi. Ze heeft een perfect leven in Suriname en woont in een mooi huis, heeft veel vrienden en een passie voor voetbal. Tot ze ineens naar Nederland moet verhuizen en alles totaal verandert. Lees hier waar je de film Leeuwin kunt kijken.

Mavka, The Forest Song (2023)

IMDb ★ 8,2

In de eeuwenoude, mysterieuze Oekraïense bossen wonen bijzondere wezens die hun heilige rijk trouw bewaken. Eén van hen is het jonge meisje Mavka, Beschermer van het Woud. Animatie uit Oekraïne en wordt beoordeeld met een 8,2 op IMDb. Lees hier waar je de film Mavka, The Forest Song kunt kijken.

Lees hier het artikel: Deze films komen in april 2023 in de Nederlandse bioscopen.

The Super Mario Bros. Movie (2023)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,4

Mario en Toad in 'The Super Mario Bros. Movie'. Bron: Universal
Voor jong en oud en in Nederlands en Engels gesproken versie gaat deze animatiefilm wereldwijd als een trein. Een feest van herkenning in nieuw avontuur met Mario en zijn vrienden. En als schurk Bowser (Jack Black) het liefdesode 'Peaches' aan prinses Peach brengt, ben je zeker verkocht! Een dikke aanrader. Lees hier waar je de film The Super Mario Bros. Movie kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van The Super Mario Bros. Movie.

All Inclusive (2023)

IMDb ★ 5,9

Bron: WW Entertainment
In de schurende komedie All Inclusive wordt het wankelende huwelijk van Jacco en Sylvie zwaar op de proef gesteld tijdens hun vakantie met de kids in een all inclusive resort. Een Nederlandse komedie in de zon met hoofdrollen voor onder andere Jennifer Hoffman, Tibor Lukács, Frank Lammers, Aiko Beemsterboer en Thijs Boermans. Lees hier waar je de film All Inclusive kunt kijken.

Het Verloren Transport (2023)

IMDb ★ 5.6

Bron: September Films
In de lente van 1945 strandt een deportatietrein met honderden Joodse gevangenen bij een klein Duits dorp dat is ingenomen door het Rode Leger. Deze Tweede Wereldoorlog-film van regisseur Saskia Diesing die losjes is gebaseerd op een waargebeurd verhaal heeft hoofdrollen voor Anna Bachmann, Hanna van Vliet en Eugenie Anselin. Lees hier waar je de film Het Verloren Transport kunt kijken.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,6

Bron: Universal Pictures International
De charmante dief Edgin en een bende avonturiers wagen zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles enorm uit de hand. Gebaseerd op de beroemde roleplaying game met onder andere Chris Pine en Michelle Rodriguez in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV