Nieuw op Netflix: deze films en serie zijn beschikbaar op 27 april (Koningsdag 2023)

Nieuw op Netflix: deze films en serie zijn beschikbaar op 27 april (Koningsdag 2023)
Met feest-romcom Fijn Weekend en meer

Film :

Welke films en series verschijnen er op Netflix tijdens Koningsdag 2023? Gids.tv zocht het voor je uit en heeft de belangrijkste releases van de streamingdienst met de 'oranje' N hieronder op een rij gezet.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Clemency (2019)

Film | IMDb ★ 6,5

Bron: Netflix | Focus Features
We beginnen met topactrice Alfre Woodard. Zij speelt de gevangenbewaarder Bernadine Williams. Bernadine voert plichtsgetrouw executies uit in een zwaarbewaakte gevangenis. Op persoonlijk vlak raakt ze steeds meer van haar echtgenoot vervreemd. Met de ter dood veroordeelde gevangene Anthony Woods schept ze een goede band. Drama uit de Verenigde Staten. Lees hier waar je de film Clemency kunt kijken.

The Matchmaker (2023)

Film | IMDb ★ n.n.b.

Bron: Netflix
Wanneer een kantoormedewerker enorm verliefd wordt op zijn mooie stagiaire, volgt hij haar naar een woestijnresort dat wordt overspoeld door bizarre krachten. Nieuw drama, mysterie én thriller uit (héél verrassend) Saoedi-Arabië. Lees hier waar je de film The Matchmaker kunt kijken.

Sweet Tooth, S2 (2023)

Serie | IMDb ★ 7,8

Bron: Netflix
De serie draait om een hybride hertjongetje genaamd Gus. Hij raakt geheel onverwacht bevriend met een loner die Jepperd heet. Gus is in seizoen twee met een hoop andere hybriden gevangen genomen door generaal Abbot van The Last Men. Zij hopen een geneesmiddel te vinden tegen het virus. Bekijk hier waar je Sweet Tooth kunt streamen.

Lees ook de serierecensie van Sweet Tooth seizoen 1.

The Invitation (2022)

Film | IMDb ★ 5,3

Bron: Netflix | Universal Pictures International
Alle vampieren en ander adergebroed verzamelen! Deze relatief nieuwe tienerhorrorfilm draaide in de oktober van vorig jaar nog in de Nederlandse bioscopen en ziet nu de duisternis op Netflix. Met niemand minder dan Game of Thrones-ster Nathalie Emmanuel in de hoofdrol. Lees hier waar je de film The Invitation kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van The Invitation.

The Nurse [Sygeplejersken] (2023)

Serie | IMDb ★ n.n.b.

Deze Deense miniserie Sygeplejersken (ook bekend onder te Engelse titel The Nurse) gaat op Koningsdag in première. Een nieuwe verpleegster vermoedt dat er een link is tussen haar collega's drang naar aandacht en een reeks sterfgevallen in het ziekenhuis. Deze vierdelige serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Lees hier waar je de serie Sygeplejersken kunt kijken.

Fijn Weekend (2023)

Film | Gids.tv: ★★½ | IMDb ★ 6,3

Sarah Chronis en Jon Karthaus in 'Fijn Weekend'. Bron: M&N
In deze gloednieuwe film komt een stel vrienden bijeen om een overleden kameraad te eren. Maar als de weduwe haar nieuwe partner ook meeneemt naar de herdenking, leidt dit tot spanningen die de onderlinge relaties op scherp zetten. Drama maar zeker ook een feest-romcom met onder andere Sarah Chronis en Jon Karthaus in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Fijn Weekend kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van de film Fijn Weekend

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's