Nieuwe talkshow Nadia vanaf maandag 1 mei te zien bij NPO 1

Nieuwe talkshow Nadia vanaf maandag 1 mei te zien bij NPO 1
Nadia Moussaid praat met gasten over allerlei onderwerpen

Kijktip :

Vanaf maandag 1 mei kun je kijken naar de gloednieuwe talkshow Nadia, aangezien Khalid en Sophie vakantie vieren. Nadia Moussaid praat dit programma aan elkaar en verwelkomt elke werkdag gasten om over één bepaald onderwerp te praten. Dit kunnen maatschappelijke kwesties zijn, maar ook bijvoorbeeld een medisch vraagstuk.

Nadia gemist? Kijk alle uitzendingen terug via Gids.tv.

Verschillende standpunten
Het doel van de talkshow Nadia is om meer standpunten te laten horen en zo wellicht meer begrip voor elkaar te creëren. Ze zoekt juist die verbinding tussen mensen en dat kan deze gepolariseerde samenleving wel gebruiken. Daarom mogen mensen uit het publiek ook meepraten, er is alle ruimte voor allerlei mensen om met elkaar in gesprek te gaan.

Een dierbare die in complottheorieën gelooft
In Nadia worden de meest uiteenlopende onderwerpen aangesneden. Zo zijn er mensen waarvan een dierbare in complottheorieën gelooft. Vrouwen die ouder zijn dan 50 jaar en zwanger worden. Mensen die niet meer over straat durven omdat ze een hoofddoek of keppeltje dragen. Of schaamte omdat je naar de voedselbank gaat, dit zijn allemaal voorbeelden van kwesties die worden aangekaart bij Nadia. Moussaid is ook te zien als presentatrice van Op1.

De talkshow Nadia is vanaf maandag 1 mei elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Nadia terugkijken bij Gids.tv.

Foto: Geert Broertjes/VPRO

Actuele video's

Meer actuele video's