Eén tegen 100 na corona-editie eindelijk terug op tv, vanaf zondag bij RTL 4

Eén tegen 100 na corona-editie eindelijk terug op tv, vanaf zondag bij RTL 4
Van 50 tegenspelers terug naar 100

Kijktip :

Na een aantal seizoenen naar de speciale corona-editie Eén tegen 50 te hebben gekeken, kunnen de fans nu weer gaan zitten voor de 'normale' variant: Eén tegen 100. Vanaf zondag 14 mei staan honderd spelers weer tegenover één kandidaat in de spelshow die wordt gepresenteerd door Caroline Tensen.

Eén tegen 100 gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kandidaten wegspelen
Een kandidaat komt in Eén tegen 100 tegenover honderd andere spelers te staan en krijgt een categorie voorgeschoteld. Diegene mag kiezen voor een makkelijke of moeilijke vraag. Bij de vraag staan drie antwoorden, waarvan er slechts één goed is. Zo moeten alle honderd tegenspelers worden weggespeeld. Na een goed beantwoorde vraag worden de tegenspelers die niet het goede antwoord hebben gegeven weggespeeld, en dat levert de kandidaat geld op. Hoe minder tegenspelers er over zijn, hoe waardevoller ze worden.

Escape
De kandidaat krijgt gelukkig meerdere kansen, als hij of zij een antwoord niet weet ligt diegene niet direct uit het spel. Er zijn namelijk drie escapes beschikbaar. Bij een fout antwoord speel je dan door, maar de weggespeelde tegenstanders leveren geen geld op. Tijdens de coronacrisis werd Eén tegen 50 in het leven geroepen, met slechts vijftig tegenstanders om afstand van elkaar te kunnen houden. Nu alle coronaregels zijn vervallen, keert Eén tegen 100 in zijn originele vorm weer terug.

Het nieuwe seizoen van Eén tegen 100 is vanaf zondag 14 mei wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Eén tegen 100 terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's