Sevilla – AS Roma live op tv en online (finale Europa League)

Sevilla – AS Roma live op tv en online (finale Europa League)
Pakt AS Roma met José Mourinho de cup?

Sport :

Woensdag 31 mei komt het Europa League-seizoen 2022/2023 ten einde. De finale tussen Sevilla – AS Roma wordt om 21.00 uur gespeeld in de Puskas Arena in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Het duel is live te zien op Veronica en ESPN en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Sevilla – AS Roma

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

FC Sevilla
De finale heeft alles in zich om interessant te worden. De toeschouwer kan genieten van de nodige sterren op het veld: de Marokkaanse doelman Bono, de Argentijnse wereldkampioenen Montiel en Papu Goméz en niet te vergeten de Kroaat Rakitić.

José Mourinho
Bij AS Roma is het vooral genieten van Dybala, als hij op tijd fit is voor de finale... Ook van de spits Tammy Abraham kunnen we veel verwachten. Gezien het record van Sevilla in de Europa League zou je zeggen dat de Spanjaarden favoriet zijn, maar Italianen mag je echter nooit onderschatten. De coach José Mourinho heeft nog nooit een Europese finale verloren en zal ongetwijfeld weer een tactisch meesterstukje bedenken.

De Europa League-finale Sevilla – AS Roma is woensdag 31 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 20.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV