Zien: Mourinho blikt vooruit op wedstrijd Feyenoord- AS Roma

Zien: Mourinho blikt vooruit op wedstrijd Feyenoord- AS Roma

Woensdag 12 april 2023 om 22:11

Kijk donderdag 13 april vanaf 18.45 uur naar Feyenoord - AS Roma via de livestream

José Mourinho blikt in gesprek met Noa Vahle vooruit op het Europa Leagueduel tussen Feyenoord en AS Roma. Mourinho lijkt zich niet veel te herinneren van zijn voorgaande keren in Rotterdam en komt geconcentreerd over op de wedstrijd van komende donderdag. Ook geeft hij aan dat Feyenoord een sterke ploeg is en dat zijn droom, op dit moment, is om van Feyenoord te winnen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: Mourinho blikt vooruit op wedstrijd <em>Feyenoord- AS Roma</em> Kijk donderdag 13 april vanaf 18.45 uur naar Feyenoord - AS Roma via de livestream José Mourinho blikt in gesprek met Noa Vahle vooruit op het Europa Leagueduel tussen Feyenoord en AS Roma. Mourinho lijkt zich niet veel te herinneren van zijn voorgaande keren in Rotterdam en komt geconcentreerd over op de wedstrijd van komende donderdag. Ook geeft hij aan dat Feyenoord een sterke ploeg is en dat zijn droom, op dit moment, is om van Feyenoord te winnen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Samenvatting Feyenoord - AS Roma (kwartfinale Europa League) Bekijk deze video » Zie: Arne Slot krijgt slappe lach na vraag Valentijn Driessen: 'Het is toch niet te geloven' Bekijk deze video »
Sport :

Actuele video's

Meer actuele video's