Nieuw seizoen Ik weet er alles van! start maandag 5 juni op RTL 4

Nieuw seizoen Ik weet er alles van! start maandag 5 juni op RTL 4
Ruben Nicolai is terug met kennisquiz

Kijktip :

De zomervakantie is in aantocht, wat ook betekent dat de programmering op de schop gaat. GTST verdwijnt van de buis en daar komt Ruben Nicolai met zijn kennisquiz voor in de plaats: vanaf maandag 5 juni kun je weer genieten van Ik weet er alles van!.

Ik weet er alles van! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Eigen specialisme
Ruben Nicolai ontvangt elke zomer spelers in Ik weet er alles van! die allemaal veel weten van een specifiek onderwerp. Zij proberen zo veel mogelijk geld voor zichzelf bij elkaar te spelen. Zes kandidaten nemen het tegen elkaar op. Ze hebben een eigen specialisme, maar moeten ook in de categorieën van de ander spelen. Degene met de meeste antwoorden neemt naast Ruben Nicolai plaats en kan geld verdienen.

Feitenkennis en mensenkennis
Vervolgens volgen er rondes waarin plaatjes de hoofdrol spelen. Dan kan de spotspeler naast Nicolai bepalen of hij of zij zelf probeert zoveel mogelijk plaatjes te raden, of dat de vraag wordt overgedragen aan een tegenspeler. Nu wordt het spannend want er kan geld worden verdiend. In de laatste ronde stelt Nicolai zeven vragen: twee over het specialisme van de hoofdspeler en één over de andere specialismes. Tot slot kan de spotspeler kiezen van welke spelers hij of zij geld wil proberen 'af te pakken'.

Het nieuwe seizoen van Ik weet er alles van! is vanaf maandag 5 juni elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's