Maandag in Chateau Meiland: Maxime blikt terug op zware tijd

Maandag in Chateau Meiland: Maxime blikt terug op zware tijd
Meilandjes blijven slopen en klussen

Kijktip :

Er wordt wederom flink geklust in Chateau Meiland, maar er is ook tijd om even terug te blikken op het heftige verleden van Maxime. Je ziet het maandag 5 juni in een nieuwe aflevering van Chateau Meiland.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Ook huis Montana nog niet af
Tussen al het sloopwerk in het pension Code Rosé door maakt de familie een dagje vrij om Montana te helpen in haar nieuwe huis. Er moet worden gepoetst en daar komen heel wat uitdagingen bij kijken, want ook het huis van Montana is nog niet helemaal af. Met een lekkage als gevolg, waar iedereen elkaar de schuld van geeft. Gelukkig kunnen ze ook met het interieur aan de slag, want de nieuwe gordijnen zijn klaar. Maar of dit proces in een keer goed gaat…

Maxime open over een zware tijd
Vervolgens komt de harde realiteit van het pension weer om de hoek kijken, ze moeten nog steeds slopen, slopen, slopen. De Meilandjes vinden het soms moeilijk om de moed erin te houden als de familie ziet hoeveel er nog moet gebeuren. Maar er is ook reden voor een feestje: het boek van Maxime is af en er moeten er heel veel gesigneerd worden. Erica en Maxime kijken, tussen het handtekeningen zetten, terug op de tijd waarin het Maxime het heel zwaar had.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's