Meilandjes halen opgelucht adem: 'Eind goed, al goed voor Code Rosé'

Meilandjes halen opgelucht adem: 'Eind goed, al goed voor Code Rosé'

Het was even schrikken voor de Meilandjes toen ze een dag voor de opening van Code Rosé ontdekten dat hun vergunning (alweer) niet in orde was. Gelukkig kregen ze uitstel van de gemeente. Hoe staat het er nu voor met hun pension in Noordwijk?

<em>Meilandjes</em> halen opgelucht adem: 'Eind goed, al goed voor Code Rosé' Het was even schrikken voor de Meilandjes toen ze een dag voor de opening van Code Rosé ontdekten dat hun vergunning (alweer) niet in orde was. Gelukkig kregen ze uitstel van de gemeente. Hoe staat het er nu voor met hun pension in Noordwijk? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Rob Goossens in RTL Boulevard: 'GTST populairder dan andere streamingdienst-series' Bekijk deze video » ZIEN: Mocro Maffia Tatta (Robert de Hoog) is getrouwd met zijn Sophie Bekijk deze video » De ultieme GTST-cliffhanger top 10: 'Dit seizoen is de beste cliffhanger tot nu toe!' Bekijk deze video »
TV :
Meilandjes halen opgelucht adem: 'Eind goed, al goed voor Code Rosé'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV