Sparta Rotterdam - FC Twente live op tv (finale play-offs Europees voetbal)

Sparta Rotterdam - FC Twente live op tv (finale play-offs Europees voetbal)
Eerste deel van tweeluik om Conference League ticket

Sport :

Lees ook het artikel over de return van deze wedstrijd.

Na de twee halve finales krijgen de nummer 5 en nummer 6 van de Eredivisie over in de strijd om die ene ticket in de Conference League voorronde: FC Twente en Sparta staan in twee wedstrijden tegenover elkaar. De heenwedstrijd is op donderdag 8 juni te zien op ESPN (1).

Samenvatting en hoogtepunten Sparta - FC Twente

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ron Jans
Lange tijd leek het er op dat Twente serieus mee kon doen om de strijd bovenin, maar ergens in de derde seizoenshelft stortte de droom in elkaar. Uiteindelijk werden de mannen uit Enschede vijfde op drie puten van AZ. Kan Ron Jans afsluiten met een Europees ticket?

Kasteelsprookje
Het echt bijzondere verhaal zit bij de tegenstander, Sparta. Vorig seizoen eindigde ze nog net boven de degradatiegrens en dit seizoen - met nieuwe coach Maurice Steijn en een aantal talentvolle spelers - werd de ploeg zesde. Kunnen ze het Kasteelsprookje afmaken en volgend jaar Europees spelen?

De heenwedstrijd Sparta Rotterdam - FC Twente is op dinsdag 6 juni om 20.00 uur te zien op ESPN. De voorbeschouwing begint om 19.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV