FC Emmen - Almere City live op tv (return play-offs promotie/degradatie)

FC Emmen - Almere City live op tv (return play-offs promotie/degradatie)
Gaat Almere promoveren naar hoogste niveau?

Sport :

Het zou zomaar kunnen dat er voor het eerst een Flevolandse club de Eredivisie in gaat, want Almere City staat er goed voor na de 2-0 overwinning in eigen huis. Kunnen de mannen uit Almere de 18de plek in de Eredivisie pakken ten koste van FC Emmen? De return is op zondag 11 juni om 18.00 uur te zien op ESPN (1).

Samenvatting en hoogtepunten FC Emmen - Almere City

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

:[articel:videos](ids:"" title:"")

Heenwedstrijd
In de heenwedstrijd was het lang spannend, maar de mannen uit Almere kregen gedurende de eerste helft de overhand. Met een penalty schoot Lance Duijvestijn de eerste goal in het net, waarna hij een aantal minuten later ook de tweede er in wist te leggen. FC Emmen kon niet terugslaan en daardoor krijgen ze een moeilijk klusje om te klaren in Emmen.

Eerste Divisionist of Eredivisionist?
Het is dus de grote vraag: gaat Almere voor het eerst in hun bestaan door het leven als Eredivisionist later dit jaar of blijft FC Emmen het komend seizoen een Eredivisionist? het Yanmar Stadion in Almere is er in ieder geval klaar voor, want die gaan het nodige verbouwen.

De return FC Emmen - Almere City is op zondag 11 juni om 18.00 uur te zien op ESPN. De voorbeschouwing begint om 17.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's