Zondag 11 juni in College Tour: Ola Källenius, Zweedse CEO van Mercedes-Benz

Zondag 11 juni in College Tour: Ola Källenius, Zweedse CEO van Mercedes-Benz
Källenius in gesprek over klimaatdoelen en Formule 1

Kijktip :

Het vierdelige seizoen van College Tour kent deze keer maar één buitenlandse gast, namelijk Ola Källenius. De Zweedse CEO van Mercedes-Benz is in de uitzending van zondag 11 juni te gast, Mercedes-Benz was één van de grootste autofabrikanten van de wereld en staat voor grote uitdagingen.

Dit zijn de gasten van het jubileumseizoen van College Tour

Ambitieus
Ola Källenius staat op dit moment voor gigantische uitdagingen. Niet alleen de ambitieuze klimaatdoelen liggen op zijn bord, maar ook de snelle opmars uit China met de productie van elektrische auto's bedreigen het Duitse automerk. Mercedes-Benz is het oudste automerk ter wereld, beter bekend als 'Das Haus'.

Luxe en comfort
De Duitse auto's staan voor degelijkheid, comfort en luxe. Menig hoogwaardigheidsbekleder, dictator en vrijheidsstrijder verplaatst zich in een luxe Mercedes. In College Tour gaat Källenius in gesprek met studenten over leiderschap, klimaatdoelen en natuurlijk de Formule 1.

College Tour is elke zondag rond 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's