Video: Matthijs van Nieuwkerk werd zelf ook verrot gescholden en vond dat 'heel vervelend' (College Tour)

Video: Matthijs van Nieuwkerk werd zelf ook verrot gescholden en vond dat 'heel vervelend' (College Tour)

Tuesday 22 November 2022 om 10:02

Matthijs van Nieuwkerk, die behoorlijk onder vuur ligt vanwege zijn woede-uitbarstingen op de redactie van DWDD, blijkt opmerkelijk genoeg zelf ook weleens hard te zijn toegeschreeuwd.

'Lul en zakkenvuller'
Daar heeft de presentator nare herinneringen aan over gehouden, zo vertelde hij in 2012 in College Tour aan Twan Huys: 'Iemand die voor je neus staat, neus aan neus bijna, met een soort glazige blik en die je helemaal uitscheldt. Dat je een grote lul en zakkenvuller bent. Dat vind ik heel vervelend.' Als hij dat echt zo vervelend vond... waarom heeft hij dan zelf ook zo lopen schreeuwen tegen zijn collega's?

Bekijk het betreffende fragment uit College Tour met Matthijs van Nieuwkerk hieronder:

Video: Matthijs van Nieuwkerk werd zelf ook verrot gescholden en vond dat 'heel vervelend' (<em>College Tour</em>) Matthijs van Nieuwkerk, die behoorlijk onder vuur ligt vanwege zijn woede-uitbarstingen op de redactie van DWDD, blijkt opmerkelijk genoeg zelf ook weleens hard te zijn toegeschreeuwd. 'Lul en zakkenvuller'Daar heeft de presentator nare herinneringen aan over gehouden, zo vertelde hij in 2012 in College Tour aan Twan Huys: 'Iemand die voor je neus staat, neus aan neus bijna, met een soort glazige blik en die je helemaal uitscheldt. Dat je een grote lul en zakkenvuller bent. Dat vind ik heel vervelend.' Als hij dat echt zo vervelend vond... waarom heeft hij dan zelf ook zo lopen schreeuwen tegen zijn collega's? Bekijk het betreffende fragment uit College Tour met Matthijs van Nieuwkerk hieronder: Bekijk ook Özcan Akyol: 'Matthijs van Nieuwkerk is aangeslagen, verdrietig en overrompeld' (De Oranjewinter) Bekijk deze video » BEAU: waarom liet deug-omroep BNNVARA wangedrag Matthijs van Nieuwkerk gebeuren? Bekijk deze video » Yvonne Coldeweijer: André Hazes schreef deze heftige brief aan Sarah van Soelen (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: Matthijs van Nieuwkerk werd zelf ook verrot gescholden en vond dat 'heel vervelend' (College Tour)

Actuele video's

Meer actuele video's