Spanje - Italië live op tv en online (Nations League Finals)

Spanje - Italië live op tv en online (Nations League Finals)
Niet te zien bij de NPO

Sport :

Na de uitschakeling van Nederland woensdag tegen Kroatië zijn de Nations League Finals natuurlijk een stuk minder leuk voor de Nederlandse voetbalfan. Spanje en Italië vechten in de tweede halve finale uit wie de tweede finaleplek gaat krijgen voor de finale in De Kuip. De wedstrijd is donderdag 15 juni om 20.45 uur live te zien op Ziggo Sport (kanaal 14) en online via Ziggo Sport.

Lees hier op welk kanaal je Ziggo Sport bij jouw tv-aanbieder kunt vinden.

Europees kampioen
Italië, de regerend Europees kampioen, maakte in de Nations League groepsfase indruk door maar één keer te verliezen en twee keer gelijk te spelen. Uiteindelijk eindigde ze een punt boven Hongarije, waardoor ze naar de finaleronde zijn doorgestoomd.

Jonge ploeg
Voor de Spanjaarden, die sinds het EK met een jonge ploeg spelen, wisten tijdens de Nations League niet echt te verrassen, maar wonnen wel. Op één punt van Portugal, overigens. Vooral door de laatste overwinning op Portugal (0-1) zijn ze nu in Nederland.

De wedstrijd Spanje - Italië is op donderdag 15 juni om 20.45 op Ziggo Sport (Select). De voorbeschouwing begint om 20.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's