Streamingrecensie: bizarre komedie Triangle of Sadness staat nu op Prime Video

Streamingrecensie: bizarre komedie Triangle of Sadness staat nu op Prime Video
Met Harris Dickinson en Woody Harrelson

Film :

Vanaf 15 juni is de film Triangle of Sadness te zien op Prime Video. Deze prijswinnende Palm d'Or-winnaar van regisseur Ruben Östlund (The Square) was succesvol in de bioscopen en laat de absurde wansmaak tussen schoonheid en macht zien. Een kijktip in dikke hoofdletters mits je inktzwarte satire wel kunt waarderen. Lees hier de streamingrecensie van Triangle of Sadness.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Carl en Yaya
Modellen Carl en zijn partner Yaya worden op een luxe cruise uitgenodigd. Door een ongeluk zinkt het jacht en strandt het koppel met enkele miljardairs en een schoonmaakster op een eiland. In een strijd om te overleven gaat de hiërarchie helemaal op de schop.

Acteur Woody Harrelson (Thomas, The Captain) in de film 'Triangle of Sadness'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 80% | IMDb ★ 7,3

In deze ijzersterke productie van regisseur Ruben Östlund wordt de sociale hiërarchie op zijn kop gezet, waardoor de smakeloze relatie tussen macht en schoonheid wordt onthuld. De film wordt in drie delen geserveerd: Carl en Yaya, Het Jacht, en tot slot Het Eiland. Lees hier onze volledige filmrecensie van Triangle of Sadness.

Cast
Naast Harris Dickinson (Where the Crawdads Sing) en Charlbi Dean (Don't Sleep) zijn ook Woody Harrelson (Midway), Dolly De Leon (On The Job), Alicia Eriksson, Iris Berben (Lang lebe die Königin), Amanda Walker (Sense8) en Zlatko Buric (2012). Deze productie is geregisseerd door Ruben Östlund (The Square).

Vanaf 15 juni 2023 is de film Triangle of Sadness te zien op Prime Video. Genre: komedie, drama. Tijdsduur: 147 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's