Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in juli 2023

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in juli 2023
Met onder meer Bird Box Barcelona

Film :

Zwembroeken, zonnebrillen, zonnebrand, Aperol Spritzen, ijsjes en slippers: de zomer is begonnen! Komkommertijd of zomerblockbusterseizoen? Misschien een beetje van beide. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in juli 2023.

Kijktips van Gids.tv

De Acht Bergen (1 juli)

Netflix (film)

Bron: Dutch FilmWorks
De elfjarige Pietro is afkomstig uit de stad, zijn leeftijdsgenoot Bruno groeit op in de bergen. De twee sluiten vriendschap, maar verliezen elkaar door de jaren heen uit het oog. Bruno blijft al die tijd nabij zijn thuis, Pietro reist intussen de wereld rond. Ze vinden elkaar evenwel terug. Lees hier waar je vanaf 1 juli De Acht Bergen kunt kijken.

V for Vengeance (1 juli)

Netflix (film)

Jocelyn Hudon en Grace van Dien in 'V for Vengeance'. Bron: Paramount
Emma en Scarlett zijn twee rebelse vampiers op een missie. Ze vernemen dat hun zusje, Kate, is ontsnapt aan een eerdere ontvoeringspoging waarbij ook hun ouders zijn omgekomen. De twee vervreemde zussen moeten hun krachten bundelen om haar te redden van een groep bloeddorstige vampiers onder leiding van Thorn. Lees hier waar je vanaf 1 juli Film kunt kijken.

The King Who Never Was [Il Principe] (4 juli)

Netflix (docuserie, bingen)

Een prins in ballingschap, een topmodel, een geweerschot in het donker dat het leven van zoveel mensen veranderde, voor toekomstige generaties. Beginnend met de gebeurtenissen die plaatsvonden in de tragische nacht van 18 augustus 1978 op Cavallo Island, volgt The King Who Never Was het verhaal van Vittorio Emanuele di Savoia, de laatste erfgenaam van de troon van Italië. Bekijk hier waar je vanaf 4 juli Il Principe kunt streamen.

WHAM! (5 juli)

Netflix (docufilm)

Bron: Netflix
De documentaire 'WHAM' werd gemaakt met de medewerking van George Michael en Andrew Ridgeley zelf. Documentairemaker Chris Smith kreeg daarvoor toegang tot de persoonlijke archieven van Michael en Ridgeley, inclusief nog nooit eerder verschenen beelden en interviews. Lees hier waar je vanaf 1 juli WHAM! kunt kijken.

The Lincoln Lawyer, S2 (6 juli)

Netflix (serie, bingen)

Manuel Garcia-Rulfo in 'The Lincoln Lawyer'. Bron: Netflix
Het gaat na lange tijd weer goed met advocaat Mickey Haller. Na twee jaar verkeerde wegen bewandelen is Haller terug in de rechtszaal. Bekijk hier waar je The Lincoln Lawyer kunt streamen.

The Out-Laws (7 juli)

Netflix (film)

Ellen Barkin, Adam Devine, Nina Dobrev en Pierce Brosnan in 'The Out-Laws'. Bron: Netflix
De doodgewone Owen Browning werkt als manager bij een bank. Hij staat op het punt te gaan trouwen met het meisje van zijn dromen, Parker. Hun trouwplannen lopen daarentegen uit de hand als in de week voorafgaand aan het huwelijk Owens bank wordt overvallen door de legendarische Ghost Bandits. Lees hier waar je vanaf 7 juli The Out-Laws kunt kijken.

Casa Coco (7 juli)

Netflix (film)

Gerard Cox, Gijs de Lange en Richard Groenendijk in 'Casa Coco'. Bron: WW Entertainment
Het verhaal gaat over de Rotterdamse pensionhoudster Pleun op Bonaire die na vele jaren haar jeugdliefde Toon weer tegenkomt op het eiland als hij met een groep vrienden op vakantie gaat. Net wanneer Pleun en Toon nader tot elkaar komen, ontdekt Toon dat het voortbestaan van Casa Coco aan een zijden draadje hangt. Lees hier waar je Casa Coco kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Casa Coco.

Survival of the Thickest (13 juli)

Netflix (serie, bingen)

Als zwarte, plus-size, single vrouw ontdekt Mavis hoe het is om haar eigen leven helemaal opnieuw op te bouwen. Waar ze eerst de focus zou leggen op een man, moet ze nu een gezonde levensstijl ontwikkelen. Bekijk hier waar je vanaf 13 juli Survival of the Thickest kunt streamen.

Bird Box Barcelona (14 juli)

Netflix (film)

Bron: Netflix
In het post-apocalyptische Spanje moeten Sebastián en Anna hun ogen verbergen voor daglicht om de machtige entiteit te vermijden die, wanneer ze met het blote oog wordt bekeken, ervoor zorgt dat mensen zelfmoord plegen. Wanneer het paar zich bij een groep geblinddoekte vreemdelingen voegt, worden ze gewaarschuwd voor een onmiddellijke dreiging die hun veiligheid verder in gevaar brengt. Lees hier waar je vanaf 14 juli Bird Box Barcelona kunt kijken.

Sweet Magnolias, S3 (20 juli)

Netflix (serie, bingen)

JoAnna Garcia, Brooke Elliot en Heather Headley in 'Sweet Magnolias'. Bron: Netflix
In Sweet Magnolias draait het om de moeder Maddie Townsend. Net als haar twee beste vriendinnen Dana en Helen woont ze in het rustige plaatje Serenity. Ze zijn sinds hun schooltijd onafscheidelijk en delen lief en leed met elkaar. Bekijk hier waar je Sweet Magnolias kunt streamen.

They Cloned Tyrone (21 juli)

Netflix (film)

Jamie Foxx, John Boyega en Teyonah Parris in 'They Cloned Tyrone'. Bron: Netflix
De lokale drugsdealer Fontaine wordt door zijn rivaal Isaac doodgeschoten. De volgende ochtend ontwaakt hij echter alsof er niets is gebeurd. Samen met Slick Charles en Yo-Yo wil hij dit vreemde incident onderzoeken. Hun aanwijzingen leiden naar een samenzwering van de overheid die experimenten verricht op de zwarte bevolking. Lees hier waar je vanaf 21 juli They Cloned Tyrone kunt kijken.

Verder op Netflix

Papadag (1 juli, serie, 2 seizoenen) De serie volgt een groep vaders die elkaar iedere donderdag ontmoeten bij de zandbak in het park. Ondanks hun grote verschillen, ontwikkelen de papa's een vriendschap en steunen ze elkaar in hun drukke, moderne levens. Op humoristische wijze snijdt de serie, met haar zeer diverse personages, actuele thema's aan rondom het moderne ouderschap. Kijk ook de trailer.

Gold Brick [CASH] (5 juli, serie, bingen) Vastbesloten om zichzelf gelijkwaardig te maken en te profiteren van zijn ondankbare baan, probeert een fabrieksarbeider luxeparfums te verhandelen onder de neus van zijn werkgever. Kijk ook de trailer.

Back to 15, S2 (5 juli, serie, bingen) De dertigjarige Anita is ongelukkig met haar leven. Ze ontdekt toevallig een manier om terug te reizen naar toen ze vijftien was. In haar jonge versie probeert ze de geschiedenissen van iedereen om haar heen te herschrijven, teneinde hun levens te verbeteren. Bekijk ook de trailer.

Doctor Cha (5 juli, serie, finale) Twintig jaar nadat ze de medische wereld achter zich heeft gelaten, keert een huisvrouw terug in het vak. Ze moet haar draai zien te vinden in een baan vol verrassingen. Kijk ook de trailer.

Nineteen to Twenty (11 juli, realityserie, bingen) In Nineteen to Twenty volgen we een groep 19-jarigen. Zij zullen samen hun laatste week als tiener doorbrengen, waarna ze op 1 januari allemaal 20 jaar oud worden. Eerst verblijven ze in een school, waar één regel geldt: "Daten is verboden". Kijk ook de trailer.

Quarterback (12 juli, docuserie, bingen) Kruip in de huid van Patrick Mahomes, Kirk Cousins en Marcus Mariota in deze openhartige docureeks over hun NFL-seizoen 2022-23. Kijk ook de trailer.

Happiness for Beginners (21 juli, film) Helen heeft haar leven altijd zo ver mogelijk van de rand geleefd. Nu ze onlangs gescheiden en een beetje verloren is, besluit Helen dat ze een nieuwe start nodig heeft en schrijft zich in voor een overlevingscursus in de wildernis. Het avontuur is een tocht door de Appalachian Trail met een groep vreemdelingen. Vanaf het begin wordt Helens plan om de beste wandelaar te zijn op de proef gesteld en vindt ze meer dan alleen zichzelf in de wildernis. Kijk ook de trailer.

Paradise (27 juli, film) Ruil je leven in voor geld: in de niet al te verre toekomst bestaat er een methode om jaren van je leven over te dragen van de ene persoon naar de andere. Dit heeft de wereld voor altijd veranderd en heeft biotech start-up AEON veranderd in een farmaceutisch bedrijf van een miljard dollar. Kijk ook de trailer.

The Lady of Silence: The Mataviejitas Murders (27 juli, docufilm) Juana Barraza was een professioneel worstelaar, oftewel een luchadore met een afschuwelijke jeugd. Haar aan alcohol verslaafde moeder verkocht haar als kind voor een paar biertjes aan vreemde mannen. En dat trauma zorgde er naar eigen zeggen voor dat Juana later oudere vrouwen zou vermoorden als wraak op haar moeder. Kijk ook de trailer.

D.P., S2 (28 juli, serie, bingen) Jun-ho is een jonge soldaat die graag op zichzelf is. Door zijn scherpe oog krijgt hij echter een plek toegewezen bij de Deserter Pursuit-eenheid. Het is zijn taak om militaire deserteurs terug naar de basis te brengen, veilig en wel. Terwijl Jun-ho samen met een norse korporaal de weggelopen soldaten achtervolgt, komt hij oog in oog te staan met hun realiteit en de pijn die hen ertoe heeft aangezet om te vluchten. Kijk ook de trailer.

The Tailor [Terzi], S2 (28 juli, serie, bingen) In de thrillerserie Terzi blijkt iedereen al snel grote geheimen met zich mee te dragen. Een beroemde kleermaker begint aan een trouwjurk voor de verloofde van zijn beste vriend. Het wordt een pijnlijk bezoek aan zijn geboorteplaats, want alle drie blijken ze een groot geheim te hebben. Het zet hun levens op hun kop en is de inleiding voor de spannende serie. Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV