EK voetbal onder 21 live op tv en online (inclusief speelschema)

EK voetbal onder 21 live op tv en online (inclusief speelschema)
Gaat Nederlands elftal gooi doen naar de titel?

Sport :

Dit jaar is er geen EK of WK voetbal voor de mannen senioren (die zijn al dan niet aan hun trekken gekomen in de Nations League Finals), maar de junioren, ofwel de onder 21 teams, komen wel in actie op het EK. Vanaf woensdag 21 juni komen de Oranje Leeuwen en alle andere teams in actie in het toernooi dat duurt tot 8 juli. De wedstrijden van Jong Oranje zijn te zien bij de NOS (zowel op tv als online) en bij ESPN. De overige wedstrijden zijn te volgen via UEFA.com.

Het speelschema volgt verderop in dit artikel.

Nederlands elftal
Het Nederlands elftal gaat onder leiding van Erwin van der Looi een gooi doen naar de Europese titel tijdens het toernooi in Roemenië en Georgië. In een groep met België, Portugal en Georgië gaat het een flinke kluif worden om de groepsfase te overleven, maar het is zeker mogelijk. Nederland neemt een talentvolle lichting mee die hoopt hoge ogen te gooien in het laatste toernooi dat Van der Looi voor de groep staat.

Speelschema: EK onder 21 2023

zaterdag 8 juli

Het EK voetbal onder 21 is van woensdag 21 juni tot en met zaterdag 8 juli te zien via onder meer de NOS, ESPN en UEFA.com. Geregeld zijn ook wedstrijden van Jong Oranje te zien via een Gids.tv-livestream. Samenvattingen van de belangrijke wedstrijden vind je ook bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's