Eerste indruk recensie: Secret Invasion is nieuwe Marvel serie waar spionnen, spanning en actie samenkomen

Eerste indruk recensie: Secret Invasion is nieuwe Marvel serie waar spionnen, spanning en actie samenkomen
Samuel L. Jackson is terug als Nick Fury

Film :

Lees ook de serierecensie over het volledige seizoen van Secret Invasion.

Vanaf 21 juni staat de eerste aflevering van Secret Invasion op Disney+. Nick Fury keert terug op aarde en dat betekent dat we ook het geweldige acteerwerk van Samuel L. Jackson weer op het kleine scherm kunnen zien. En dat is ook weer een aangename verrassing. Lees hier onze eerste indruk van Secret Invasion.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

De Skrulls infiltreren
Nick Fury en Talos proberen de Skrulls te stoppen die in de hoogste sferen van het Marvel Universum zijn geïnfiltreerd.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 77% | IMDb ★ 7,2

Deze recensie gaat over de eerste twee afleveringen van Secret Invasion.

De terugkeer van Nick Fury en de Skrulls - die we sinds Captain Marvel nauwelijks gezien hebben - bevalt ons in eerste instantie uitstekend. Het mysterie dat we zien in de eerste aflevering doet ons denken aan The Winter Soldier, tot op de dag van vandaag nog steeds één van onze favoriete Marvel films. De serie haalt een hoop acteertalent uit de kast, want naast Sam Jackson zijn er in deze serie nieuwe rollen weggelegd voor Olivia Colman, Emilia Clarke en een nu al fantastische schurkenrol voor Kingsley Ben-Adir. Een sterk B-plot is de onzekerheid van Nick zelf, die tot op heden redelijk onfeilbaar leek, en de trauma's die hij heeft overgehouden aan de gebeurtenissen in Infinity War en Endgame. Een hele sterke start van een serie waarvan we hopen dat hij de duistere en mysterieuze zijde kan behouden. 4 sterren.

Cast
Naast Samuel L. Jackson (The Hitmans Wifes Bodyguard) en Ben Mendelsohn (To Catch a Killer) spelen ook Olivia Colman (The Crown), Emilia Clarke (Solo: A Star Wars Story) en Martin Freeman (Black Panther: Wakanda Forever) rollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Kyle Bradstreet (Mr. Robot).

Ben Mendelsohn als Talos in 'Secret Invasion'. Bron: Marvel Studios/Disney

Vanaf 21 juni 2023 is wekelijks een nieuwe aflevering van Secret Invasion te streamen op Disney+. Genre: misdaad, actie. Totaal aantal afleveringen: 6. Lengte afleveringen: ca. 35-45 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's