Streamingrecensie: romcom All Inclusive brengt grote relatiecrisis naar het zonnige Bonaire

Streamingrecensie: romcom All Inclusive brengt grote relatiecrisis naar het zonnige Bonaire
Net uit de bioscoop, nu al op Prime Video

Film :

Vanaf 23 juni is de film All Inclusive te zien op Prime Video. De streamingdienst pakt uit met een gloednieuwe komedie vol wuivende palmen, witte stranden, de eeuwige zon, heerlijke cocktails, prille liefde maar ook een identiteitscrisis en een huwelijk op ramkoers. Lees hier de streamingrecensie van de komedie All Inclusive.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Welkom in het paradijs
Wanneer Jacco en Sylvie met hun dochter en zoon besluiten op vakantie te gaan in een All Inclusive resort op Bonaire, wordt hun al wankele huwelijk zwaar op de proef gesteld. Als Sylvie bij aankomst aan Jacco meldt dat ze een 'pauze' wil inlassen kan Jacco dit, te midden van zijn midlifecrisis, maar moeilijk accepteren. Binnen de paradijselijke All Inclusive cultuur zal Jacco de grote confrontatie moeten aangaan met zijn vastbesloten vrouw, zijn heftig puberende kinderen maar vooral zijn grootste struikelblok, zichzelf.

Actrice Jennifer Hoffman (Sylvie) en Manoushka Zeegelaar-Breeveld (Mercedes) in de film 'All Inclusive'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 65% | IMDb ★ 5,8

In de film Hartenstrijd (2016) wisten acteurs Jennifer Hoffman en Tibor Lukács elkaar ook al te vinden en dat smaakte blijkbaar naar meer. All Inclusive is een gezellige romantische komedie geworden met zeer herkenbare situaties, vol clichématige personages en met een fijne cast. Naast leuke rollen voor Hoffman en Lukács speelt Aiko Beemsterboer een sterke rol, inclusief de nodige tranen, als dochter van het gebroken gezin vol vakantiestress. Een fijne romantische komedie die naast een belangrijke boodschap verder niets nieuws doet, maar op de bank ben je wel gelijk in vakantiesfeer en dat voelt altijd goed. Drie sterren.

Cast
Naast Jennifer Hoffman (De Luizenmoeder) en Tibor Lukács (Hartenstrijd en De vuurlinie) zijn ook Aiko Beemsterboer (Oogappels), Bing van Son (De Regels van Floor), Thijs Boermans (Vals), Frank Lammers (Undercover), Manoushka Zeegelaar-Breeveld (Dirty Lines), Matthijs van de Sande Bakhuyzen (Toen ik je Zag) en Jochum ten Haaf (Dunkirk) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Aniëlle Webster (Wat is dan liefde en Huisvrouwen bestaan niet).

Vanaf 23 juni 2023 is de film All Inclusive te zien op Prime Video. Genre: komedie. Tijdsduur: 115 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's