Nieuw datingshow Ik ga op reis en neem mee vanaf zondag te zien bij SBS6

Nieuw datingshow Ik ga op reis en neem mee vanaf zondag te zien bij SBS6
Vinden singles hun ware liefde tijdens vakantie?

Kijktip :

In de zomerstop gaan veel presentatoren en hun tv-programma’s op vakantie, maar daar krijg je ook een heerlijke datingshow voor terug. Zo kun je vanaf zondag 2 juli bij SBS6 kijken naar Ik ga op reis en neem mee, waarin singles gaan daten tijdens hun droomvakantie.

Ik ga op reis en neem mee gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv en KIJK.nl.

Dates worden naar huis gestuurd
Ik ga op reis en neem mee is een gloednieuw datingprogramma waarin singles op zoek gaan naar hun perfecte match door samen op reis te gaan. De vrijgezellen hebben hun favoriete vakantie uitgekozen en ze mogen vijf dates selecteren om hen te vergezellen. Ze vertrekken met twee singles en op bepaalde momenten tijdens de reis sturen ze één date met wie het minder klikt naar huis om plaats te maken voor een nieuwe date totdat alle vijf dates geweest zijn.

Ongemakkelijk…
Ze ondernemen samen van alles en maken uitstapjes, wat mooie en liefdevolle maar ook ongemakkelijke en pijnlijke momenten oplevert. Eerder deden Diana (36), Nicki (45), Haye (32), Mariska (33) en Nigel (32) een oproep voor leuke vrijgezellen om zich op te geven. Vanaf zondag zie je of ze hun ware liefde vinden…

Ik ga op reis en neem mee is vanaf zondag 2 juli wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's