Lang Leve de Liefde: Caroline wil minstens 3 keer per week seks en laat Johan schrikken

Lang Leve de Liefde: Caroline wil minstens 3 keer per week seks en laat Johan schrikken

Dinsdag 27 juni 2023 om 10:17

Zowel Caroline als Johan vinden seks in een relatie belangrijk. Maar hoe vaak moet je dat dan doen? 'Het hoeft niet perse drie keer in de week', aldus die laatste. Zijn date heeft echter een iets hoger libido: 'Als je een goede relatie hebt dan moet minstens drie keer in de week er wel in zitten toch?' Johans reactie op die opmerking spreekt boekdelen...

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: <em>Caroline</em> wil minstens 3 keer per week seks en laat Johan schrikken Zowel Caroline als Johan vinden seks in een relatie belangrijk. Maar hoe vaak moet je dat dan doen? 'Het hoeft niet perse drie keer in de week', aldus die laatste. Zijn date heeft echter een iets hoger libido: 'Als je een goede relatie hebt dan moet minstens drie keer in de week er wel in zitten toch?' Johans reactie op die opmerking spreekt boekdelen... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Wil je mij naakt zien?' Bekijk deze video » 'Nicol Kremers, die haar kinderen niet mag zien, heeft selectief geheugen' (Shownieuws) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Ylva heeft haar lippen laten doen, valt dat in de smaak? Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's