Het gevoel van de Vierdaagse start dinsdag: Fons de Poel doet verslag in Nijmegen

Het gevoel van de Vierdaagse start dinsdag: Fons de Poel doet verslag in Nijmegen
Met Sosha Duysker en Tim Hogenbosch

Kijktip :

Dinsdag 18 juli gaat de Vierdaagse van Nijmegen weer van start en dan trekken meer dan 40.000 mensen hun wandelschoenen aan. Het gevoel van de Vierdaagse volgt deze wandeltocht op de voet, Fons de Poel doet traditiegetrouw verslag op NPO 1.

Het gevoel van de Vierdaagse gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Grootste wandelevenement van de wereld
Je kunt in dit programma elke dag het laatste nieuws, portretten van betrokkenen en alles wat met wandelen en de Nijmeegse Vierdaagse te maken heeft volgen. Het grootste wandelevenement van de wereld is inmiddels uitgegroeid tot een iconische Nederlandse traditie. Naast de duizenden wandelaars trekt het evenement ook ruim een miljoen toeschouwers.

Met Sosha Duysker en Tim Hogenbosch
Presentator Fons de Poel doet samen met nieuwe gezichten Sosha Duysker en Tim Hogenbosch verslag van de wandelaars en de festiviteiten. Voor Sosha is dit helemaal nieuw: 'Ik ga ernaartoe met een open, onbevangen blik. Ik ben daar een nieuwkomer, dat is een mooie rol.” Boswachter Tim Hogenbosch is juist opgegroeid met de Vierdaagse als inwoner van Nijmegen.

Het gevoel van de Vierdaagse is van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 juli dagelijks rond 19.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Het gevoel van de Vierdaagse terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's