Zien: burgemeester van Nijmegen maakt lied voor Vierdaagse (video)

Zien: burgemeester van Nijmegen maakt lied voor Vierdaagse (video)

Donderdag 6 juli 2023 om 17:42

Zien: burgemeester van Nijmegen maakt lied voor <em>Vierdaagse</em> (video) De burgemeester van Nijmegen, Hubert Burls, heeft samen met Nijmeegse prominenten een heus Vierdaagselied uitgebracht. In de video, die een ode aan de wandelaars moet zijn, horen we ook ondernemer Marcel Boekhoorn, NEC-directeur Wilco van Schaik en model Janneke Scherpenhuyzen. AmbitiesDe burgemeester liet eerder al weten geen ambities te koesteren voor een verdere muziekcarrière, maar het te doen uit liefde voor Nijmegen en alle inwoners. De Nijmeegse Vierdaagse 2023 vindt plaats van 18 tot en met 21 juli. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: galerijflat in Delft opgeschrikt door vroege ochtendexplosie Bekijk deze video » Bijzondere trend in het onderwijs: juffen en meesters hebben genoeg van 'bedankmeuk' Bekijk deze video » Weerbericht weekend: veel zon en tropische temperaturen (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

De burgemeester van Nijmegen, Hubert Burls, heeft samen met Nijmeegse prominenten een heus Vierdaagselied uitgebracht. In de video, die een ode aan de wandelaars moet zijn, horen we ook ondernemer Marcel Boekhoorn, NEC-directeur Wilco van Schaik en model Janneke Scherpenhuyzen.

Ambities
De burgemeester liet eerder al weten geen ambities te koesteren voor een verdere muziekcarrière, maar het te doen uit liefde voor Nijmegen en alle inwoners. De Nijmeegse Vierdaagse 2023 vindt plaats van 18 tot en met 21 juli.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's