Nieuw-Zeeland – Noorwegen live op tv en online (WK vrouwenvoetbal)

Nieuw-Zeeland – Noorwegen live op tv en online (WK vrouwenvoetbal)
Openingswedstrijd in WK Australië en Nieuw-Zeeland

Sport :

Het WK voetbal gaat beginnen en in de openingswedstrijd zal gastland Nieuw-Zeeland het opnemen tegen Noorwegen, die in 2019 de kwartfinale haalde en verloren van Engeland. De wedstrijd tussen Nieuw-Zeeland en Noorwegen is op 20 juli te zien op NPO 1 en online via NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Nieuw-Zeeland – Noorwegen

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Auckland
Nieuw-Zeeland is zeker de meest kansrijke ploeg van groep A: van de laatste tien wedstrijden speelde de ploeg van de Tsjechische bondscoach Klimkova slechts twee wedstrijden gelijk: de rest ging verloren. In Auckland wil Nieuw-Zeeland de ploeg zijn die speelt om te winnen.

Bekijk ook het speelschema van het WK vrouwenvoetbal 2023.

Reiten
De Noren gaan dit toernooi - eigenlijk net als de Nederlandse dames - niet als grootste favoriet door. Ze hebben wel één van de sterspelers in huis: Guro Reiten, vleugelspeler van Chelsea. In een directe strijd tegen Nieuw-Zeeland wist Noorwegen overigens nog niet te verliezen.

De wedstrijd Nieuw-Zeeland – Noorwegen is op 20 juli om 09.00 uur te zien op NPO 1, NOS.nl en de Gids.tv-livestream. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het WK voetbal-dossier op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's