Engeland - Haïti live op tv en online (WK vrouwenvoetbal 2023)

Engeland - Haïti live op tv en online (WK vrouwenvoetbal 2023)
Eerste wedstrijd voor ploeg Sarina Wiegman

Sport :

Na het winnen van het EK voetbal vorig jaar is de ploeg van de Nederlandse bondscoach Sarina Wiegman één van de grote kanshebbers voor de wereldbeker. De Engelsen starten dit WK tegen een ultieme underdog. De wedstrijd tussen Engeland en Haïti is op zaterdag 22 juli te zien op NPO 1 en online via NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Engeland - Haïti

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Europees kampioen
De huidige Europees kampioen van het vrouwenvoetbal is één van de grote kanshebbers voor de wereldtitel. Zelfs bondscoah Sarina Wiegman is daarvan overtuigd, al zegt ze wel dat ze één van de vele kanshebbers zijn.

Best doen
De wedstrijd tegen Haïti is er eentje waar Engeland voor zal moeten uitkijken, zegt Wiegman ook. De Franse coach van het elftal van het eiland zegt overigens zelf vooral naar het WK te gaan om 'hun best te doen' tegen zowel de nummer vier als de nummer dertien en veertien van de wereld volgens de FIFA ranglijst

De wedstrijd Engeland - Haïti is op zaterdag 22 juli om 11.30 uur te zien op NPO 1, NOS.nl en de Gids.tv-livestream. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het WK voetbal-dossier op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's