ZomerKassa start zaterdag op NPO 2: ‘roompotisering’ en 0.0 bier

ZomerKassa start zaterdag op NPO 2: ‘roompotisering’ en 0.0 bier
Kassa komt met zomerspecial

Kijktip :

Zaterdag 22 juli begint de driedelige zomerspecial van het consumentenprogramma Kassa, getiteld ZomerKassa. Niet vanuit de studio in Hilversum, maar vanuit het Recreatieoord Hoek van Holland gaat Amber Kortzorg op onderzoek uit.

Eerste aflevering van ZomerKassa gemist? Deze kun je terugkijken bij Gids.tv.

Roompotisering
De locatiekeuze is niet voor niets: het recreatieoord staat voor een onderwerp dat al langer onder de aandacht staat: de ‘roompotisering’ van Nederland: het opkopen van eenvoudige vakantieparken door grote ketens als Roompot, Landal en Centerparks, waarbij de oorspronkelijke eigenaren geen enkele bescherming genieten als de nieuwe eigenaar wil dat ze binnen een paar maanden opkrassen.

Hoe smaakt 0.0 bier?
In deze aflevering wordt er ook 0.0 bier getest door liefhebbers en kenners. Smaken de duurdere pilsjes beter? En hoe zit het met fatbikes? Je kan er net zo hard mee als een snorfiets, hoeft geen helm op, hebt geen rijbewijs nodig en je hoeft geen 16 te zijn. En in de rubriek Inpakken en Wegwezen wordt getest hoe goed stellen tegen vakantiestress kunnen.

ZomerKassa is vanaf zaterdag 22 juli wekelijks om 19.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van (Zomer)Kassa terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's