Het beste van… 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht start zaterdag op NPO 1

Het beste van… 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht start zaterdag op NPO 1
Met hoogtepunten van 230 afleveringen

Kijktip :

Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat de allereerste aflevering van Te land, ter zee en in de lucht op televisie te zien was. In Het beste van… 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht komen alle hoogtepunten uit maar liefst 230 afleveringen van dit populaire programma voorbij. Je ziet het vanaf zaterdag 22 juli op NPO 1.

Het beste van… 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Eerste aflevering
Van Tobbedansen en Vlieg er eens uit tot Blij dat ik glij, de geliefde show kent heel veel verschillende onderdelen. Maar hoeveel zijn dit er eigenlijk? Een terugkerend fenomeen waren de bruidsparen. We zien hoe de pasgetrouwde koppels soms goed aankomen, maar meestal vol liefde het water in vielen. Verder vertelt Johan Vlemmix waarom hij wel 100 keer meedeed.

Doldwaze pogingen
Het iconische programma werd van commentaar voorzien van onder anderen André van Duin en Jack van Gelder, zij konden de combinatie van deelnemer en kar legendarisch maken. Met een groot aantal gasten, oud-deelnemers, presentatoren en fans kijken wordt teruggeblikt op doldwaze, soms succesvolle en vaak hilarische pogingen van de deelnemers.

Het beste van… 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht is vanaf zaterdag 22 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het beste van… 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's