ZIEN: B&B Vol Liefde-advocaat Jan stond Patricia Paay bij (video)

ZIEN: B&B Vol Liefde-advocaat Jan stond Patricia Paay bij (video)

Woensdag 19 juli 2023 om 10:53

De opvallende ras-kakker en voormalig advocaat Jan Weermeijer, die tevergeefs het hart van Marian in B&B Vol Liefde tracht te veroveren, blijkt in het verleden aan de zijde van een andere blondine te zijn gespot. En niet de minste: hij stond Patricia Paay bij tijdens haar zaak tegen Johan Vlemmix. Die wilde een sexpop van de diva op de markt brengen en daar zat zij duidelijk niet op te wachten.

Geen advocaat??
Wat overigens opvalt in onderstaand fragment van Omroep Brabant is dat Jan aangeeft geen officieel advocaat in Nederland te zijn. Weten de makers van B&B Vol Liefde dat ook?

Het hele gesprek met Jan en Patricia zie je hieronder

ZIEN: B&amp;B Vol Liefde-advocaat Jan stond <em>Patricia Paay</em> bij (video) De opvallende ras-kakker en voormalig advocaat Jan Weermeijer, die tevergeefs het hart van Marian in B&B Vol Liefde tracht te veroveren, blijkt in het verleden aan de zijde van een andere blondine te zijn gespot. En niet de minste: hij stond Patricia Paay bij tijdens haar zaak tegen Johan Vlemmix. Die wilde een sexpop van de diva op de markt brengen en daar zat zij duidelijk niet op te wachten. Geen advocaat??Wat overigens opvalt in onderstaand fragment van Omroep Brabant is dat Jan aangeeft geen officieel advocaat in Nederland te zijn. Weten de makers van B&B Vol Liefde dat ook? Het hele gesprek met Jan en Patricia zie je hieronder Bekijk ook Noa Vahle: 'Als mijn moeder topless was gegaan had ik daar stokje voor gestoken' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde-kijker klaar met Joy: 'Heeft alleen interesse in zichzelf, narcist' Bekijk deze video » Arme Gerard Joling: tand breekt af tijdens lunch op vakantie (video) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Jan, Olof & Marian aquajoggen erop los Bekijk deze video »
TV :
ZIEN: B&B Vol Liefde-advocaat Jan stond Patricia Paay bij (video)

Actuele video's

Meer actuele video's