Undercover fans opgelet! vanaf deze datum is FERRY: de serie te zien op Netflix

Undercover fans opgelet! vanaf deze datum is FERRY: de serie te zien op Netflix
Ferry en Danielle zijn terug!

Film :

Het is alweer even geleden dat we iets van Ferry Bouman en zijn vriendin Danielle gehoord hebben. Vanaf 3 november 2023 is het eindelijk zover: FERRY: de serie is vanaf dan te zien op Netflix.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Het verhaal
Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan de grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met John, zwager Lars, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren.

Prequel
Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle de donkere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden. Deze serie is een direct vervolg op de film Ferry uit 2021 en een prequel op de serie Undercover, die inmiddels uit drie seizoenen bestaat.

Tygo Gernandt als Ricardo in 'FERRY: de serie'. Bron: Netflix

FERRY: de serie is vanaf 3 november te zien op Netflix. Bekijk hier alvast waar je FERRY: de serie kunt kijken. Genre: misdaad. Aantal afleveringen: 8. Lengte van de afleveringen: 50 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV