FC Twente - Hammarby IF live op tv en online (voorronde Conference League)

FC Twente - Hammarby IF live op tv en online (voorronde Conference League)
Eerste Europese avontuur van Twente dit seizoen

Sport :

FC Twente begint donderdag aan haar Conference League campagne in de tweede voorronde. Daarin staat het Zweedse Hammarby tegenover de rood-witten. De heenwedstrijd in de Zweedse Tele2 Arena in Stockholm is donderdag 27 juli om 20.00 uur te zien op Veronica, en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten FC Twente - Hammarby IF

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Schalke
FC Twente speelde de eerste serieuze oefenwedstrijd van het seizoen gelijk tegen Schalke 04, de ploeg uit de tweede Bundesliga. Michel Vlap en Sam Steijn scoorde de goals namens de ploeg uit Enschede. Is Twente klaar voor hun eerste duel in de Conference League?

Zomercompetitie
De Zweedse ploeg Hammarby IF speelt in een zomercompetitie en is daarom al aardig op stoom. Vorig jaar werd de Zweedse ploeg derde in de competitie, waardoor ze dus deel mogen nemen aan de Conference League. Kampioen BK Häcken speelt voorronde Champions League, terwijl Djurgården ook een gooi mag doen in de Conference League.

De heenwedstrijd FC Twente - Hammarby IF is op donderdag 27 juli om 20.00 uur te zien op Veronica en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's