Nieuw seizoen voetbaltalkshow Veronica Offside start 14 augustus op Veronica

Nieuw seizoen voetbaltalkshow Veronica Offside start 14 augustus op Veronica
Wilfred Genee kletst met vaste gasten over voetbal.

Kijktip :

Vanaf maandag 14 augustus kun je kijken naar een gloednieuw seizoen van de voetbaltalkshow Veronica Offside. Even geleden onthulde Genee al live in de uitzending dat er een nieuwe reeks zou komen.

Veronica Offside gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en KIJK.nl.

Vaste analisten
Een jaar geleden werd Veronica Offside in het leven geroepen, na Voetbal Inside en Veronica Inside werd gekozen voor deze programmanaam. Een aantal vaste analisten schuift afwisselend individueel of samen aan bij Wilfred. Wim Kieft, Andy van der Meijden en Wesley Sneijder zijn gasten die regelmatig langskomen om het laatste voetbalnieuws door te nemen en de wedstrijden te analyseren. Ook een aantal wisselende gasten komt langs.

Ook Vandaag Inside is terug
Eerder praatten Johan Derksen en René van der Gijp de voetbaltalkshow aan elkaar, maar sinds begin 2022 praten ze in Vandaag Inside dagelijks over meer dan alleen voetbal. Vandaag Inside keert ook op maandag 14 augustus terug op televisie na een zomerstop van tien weken. Overigens hoefde je deze zomer de heren van Veronica Offside niet helemaal te missen, Wilfred Genee, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde scoorden een zomerhit met Een Aperolletje.

Het nieuwe seizoen van Veronica Offside is vanaf maandag 14 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt alle afleveringen en de meest hilarische fragmenten van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's