B&B vol liefde is dé zomerhit van 2023: wanneer is de laatste aflevering te zien?

B&B vol liefde is dé zomerhit van 2023: wanneer is de laatste aflevering te zien?
Gaat Bram in Zweden de ware liefde vinden?

Kijktip :

Terwijl Nederland massaal geniet van de liefdesavonturen van Bram, Debbie, Joy, Leendert, Marian, Martijn, Petri en Walter gaan we richting de finale van wederom een smaakmakend en ongemakkelijk seizoen. Helaas komt aan alles toch ook weer een einde. Maar wanneer gaan we met zijn allen uitchecken?

B&B vol liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

26 augustus plus verrassing!
Het datingprogramma loopt in totaal bijna twee maanden. Dat betekent dat we nog zo'n twee weken te gaan hebben. De finale aflevering komt op zaterdag 26 augustus op de televisie. Fans van het programma kijken op Videoland ongeveer vijf afleveringen vooruit. Maar er komt ook nog een grote verrassing! Een dag later, op zondag 27 augustus, volgt een bijzondere reünie-aflevering waarin we te zien krijgen hoe het nu met de kandidaten gaat, en nog belangrijker: gaat de liefde aan het einde van de rit zegenvieren?

Lees hier onze TV-recensie van B&B Vol Liefde 2023.

Wat is B&B Vol Liefde?
In het programma 'B&B Vol Liefde' gaan alleenstaande eigenaren van een B&B in het buitenland op zoek naar de liefde van hun leven. Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het liefdesavontuur van de B&B-eigenaren compleet?

Bron: RTL | Videoland

Datingprogramma B&B Vol Liefde is in de zomer van 2023 zeven weken lang te volgen, iedere maandag tot en met vrijdag om 20.30 uur op RTL 4. Op Videoland zijn vijf afleveringen meer beschikbaar. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's