Debbie wil Paul zoenen in B&B Vol Liefde: "Ik mis de spanning"

Debbie wil Paul zoenen in B&B Vol Liefde: "Ik mis de spanning"

Dinsdag 8 augustus 2023 om 12:23

Debbie (62) heeft al heel lang Paul (68) in haar bed and breakfast rondlopen. Maar van seksuele aantrekkingskracht is (nog) geen sprake. Paul vindt Debbie heel leuk en dit is wederzijds. Debbie denkt dat ze hem maar eens een zoen op de mond moet geven. Dat vertelt ze in het fragment hieronder.

Bekijk hieronder het interview met Debbie. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Debbie wil Paul <em>zoenen</em> in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: &quot;Ik mis de spanning&quot; Debbie (62) heeft al heel lang Paul (68) in haar bed and breakfast rondlopen. Maar van seksuele aantrekkingskracht is (nog) geen sprake. Paul vindt Debbie heel leuk en dit is wederzijds. Debbie denkt dat ze hem maar eens een zoen op de mond moet geven. Dat vertelt ze in het fragment hieronder. Bekijk hieronder het interview met Debbie. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B vol liefde-Martijn over ophef over zijn luiheid: "Ik lach erom" (video) Bekijk deze video » Verklapt Debbie uit B&B Vol Liefde hier een nieuw tv-programma? (video) Bekijk deze video »
TV :
Debbie wil Paul zoenen in B&B Vol Liefde: "Ik mis de spanning"

Actuele video's

Meer actuele video's