Feyenoord - Fortuna Sittard live op tv en online (Eredivisie)

Feyenoord - Fortuna Sittard live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in eerste speelronde

Sport :

Op zondag 13 augustus spelen Feyenoord en Fortuna Sittard in de eerste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 3.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Fortuna Sittard

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De huidige kampioen van Nederland draaide een uitstekende voorbereiding maar verloor het duel om de Johan Cruijff Schaal van PSV. Omdat het Europese seizoen nog even op zich laat wachten voor de Rotterdammers, kunnen ze lekker rustig beginnen met een reeks van Eredivisiewedstrijden tegen onder meer Sparta, Almere City en nu dus Fortuna Sittard.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.00 uur op ESPN 3. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - Fortuna Sittard is zondag 13 augustus om 14.30 uur live te zien op ESPN 3. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV