Serierecensie: Cruel Summer seizoen 2 is verslavende thrillerserie met gloednieuwe cast

Serierecensie: Cruel Summer seizoen 2 is verslavende thrillerserie met gloednieuwe cast
Nu in de top tien van Prime Video

Film :

Vanaf 11 augustus is Cruel Summer seizoen 2 te zien op Prime Video. Na het uitstekende eerste seizoen met Chiara Aurelia en Olivia Holt in de hoofdrollen wordt er nu gekozen voor een losstaand verhaal met nieuw cast. Lees hier de serierecensie van Cruel Summer seizoen 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Megan en Isabella
In het jaar 1999 wordt de zomer van tiener Megan (Sadie Stanley) verpest door de bloedmoeie uitwisselingsstudent Isabella (Lexi Underwood), die bij haar komt logeren. De wereldreizigster is gelijk zeer geliefd door iedereen in het stadje Chatham en ook Megans beste vriend Luke (Griffin Gluck) is onder de indruk van Isabella, waardoor hun prille vriendschap onder druk komt te staan.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 70% | IMDb 7,4

Ook in dit tweede seizoen wordt de succesformule doorgezet: drie verschillende tijdsperiodes, die worden onderscheiden door de verschillende kleurenfilters, waardoor de spanning en het mysterie steeds een klein stukje groter worden. Cruel Summer heeft het vermogen om je vaak op het verkeerde been te zetten. Ook dit seizoen heeft weer een hele aardige cast, met onder andere veteranen KaDee Strickland (Secrets and Lies) en Paul Adelstein (Prison Break) in sterke bijrollen. Helaas weet het tweede seizoen het eerste niet te overtreffen, maar de spanning is hoog in grote mysteries en sterke plottwists naarmate de afleveringen vorderen. Een lekkere wegkijker die fans niet mogen missen. Drie sterren.

Cast
Naast Sadie Stanley (The Sleepover) en Lexi Underwood (Sneakerella) zijn ook Griffin Gluck (Locke & Key), KaDee Strickland (Secrets and Lies), Paul Adelstein (Prison Break) en Sean Blakemore (General Hospital) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Bert V. Royal.

De cast van 'Cruel Summer' seizoen 2

Vanaf 11 augustus staat Cruel Summer seizoen 2 op Prime Video. Genre: thriller, mysterie, drama. De serie bevat tien afleveringen van ongeveer 40 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's