Sturm Graz - PSV live op tv en online (return voorronde Champions League)

Sturm Graz - PSV live op tv en online (return voorronde Champions League)
PSV heeft grote stap gezet naar play-offs

Sport :

Na een geweldige start van het seizoen voor PSV - winnaar van de Cruijff Schaal en de eerste drie punten in de Eredivisie - staat nu het tweede duel in de voorronde van de Champions League op het programma. De return tussen PSV en Sturm Graz is dinsdag 15 augustus om 20.30 uur te zien op Veronica en online bij KIJK.nl en een livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Sturm Graz - PSV

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenwedstrijd
In de wedstrijd in Eindhoven was PSV heer en meester. Ondanks de ene tegengoal van Gorenc-Stankovic vlak voor rust was PSV de enige ploeg die echt wat te melden had, resulterende in vier goals - waarvan twee van Luuk de Jong en eentje van Europees debutant Isaac Babadi. Een grote stap richting de play-offs van de Champions League.

Rangers of Servette?
In die play-offs staat de winnaar van de wedstrijd tussen Rangers uit de Schotse stad Glasgow en FC Servette uit Genève, Zwitserland. De eerste wedstrijd eindigde in 2-1 voor Rangers, alhoewel Servette met tien man eindigde. Het is dus misschien nog wel spannender wie PSV gaat vergezellen in de play-offs.

De return Sturm Graz - PSV is op dinsdag 15 augustus om 20.30 uur te zien op Veronica, KIJK.nl en de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 20.10 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV