Recensie: Love, Sex and 30 Candles is Zuid-Afrikaanse soap met vleugje erotiek

Recensie: Love, Sex and 30 Candles is Zuid-Afrikaanse soap met vleugje erotiek
Nieuw op Netflix

Film :

Vanaf 18 augustus is de film Love, Sex and 30 Candles te zien op Netflix. Het blijft altijd bijzonder als de streamingdienst producties uit andere landen de aardbol over gooit. Dit keer vier vrouwen uit Zuid-Afrika die groot drama en een lelijke intrige meemaken. Lees hier de filmrecensie van Love, Sex and 30 Candles

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Zwangerschap, verlies en relaties
In het jaar dat ze 30 jaar worden, krijgen vier beste vriendinnen te maken met relaties, liefdesverdriet en een schokkende situatie waardoor hun bijzondere vriendschap uiteen dreigt te vallen.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 53% | IMDb ★ 3,9

Deze film is gebaseerd op het boek 30th Candle van Angela Makholwa en geregisseerd door Stephina Zwane, die vooral bekend is geworden in Zuid-Afrika met de Netflix-film Home Wrecker. Het verhaal gaat voornamelijk over het wel en wee van vier vrouwen met allemaal hun eigen problemen en drama's. Niets nieuws onder de zon dus, maar wie niet héél erg wil nadenken is dit prima wegkijk-pulp. Veel drama en twee lichte vrijsscènes komen voorbij, maar heel spannend wordt het nooit. Vernieuwd of verrassend is Love, Sex and 30 Candles niet, slaapverwekkend is deze film bij vlagen wel. Twee sterren.

Cast
Naast Candice Modiselle (Jiva!) en Amogelang Chidi, zijn ook Terence Bridgett (Santana) en Anthony Oseyemi (Gaia) onder ander te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Stephina Zwane (Baby Mamas).

Vanaf 18 augustus 2023 is de film Love, Sex and 30 Candles te zien op Netflix. Genre: romantiek, drama. Tijdsduur: 106 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's