AZ - SK Brann live op tv en online (play-offs Conference League)

AZ - SK Brann live op tv en online (play-offs Conference League)
Gaat AZ opnieuw een avontuur aan in Conference League?

Sport :

Na een klinkende overwinning op Santa Coloma uit Andorra stoomde AZ door naar de play-offs voor de Conference League. Daar staat alleen een tweeluik tegen SK Brann nog in de weg: gaan de Alkmaarders opnieuw de Conference League in? De heenwedstrijd is donderdag 24 augustus om 20.45 uur te zien op Veronica en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten AZ - Brann

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Alkmaar
De rood-witten uit Alkmaar willen in eigen huis natuurlijk alvast een klein voorsprongetje opbouwen tegen een op papier veel mindere tegenstander. Omdat AZ in de vorige ronde uit begon, was dat toen niet mogelijk. Uiteraard maakte de Alkmaarders het in eigen huis wel gewoon netjes af door met 2-0 te winnen: de goals kwamen van de jonge talenten Ruben van Bommel en (Zweedse invaller) Mayckel Lahdo.

Beker
De tegenstander is dus het Noorse SK Brann. Hun plaatsing voor Europees voetbal is nogal een bizar verhaal: doordat de ploeg als tweede divisieclub (!) de beker won en dat toernooi in Noorwegen gelijk met het Europese seizoen wordt afgewerkt, dwong de ploeg van Eirik Horneland een Europees avontuur af.

De heenwedstrijd AZ - Brann is op donderdag 24 augustus om 20.45 uur te zien op Veronica en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's